bedste tekandevarmere du kan købe

Når du laver en kande te, er det ikke nødvendigt at gøre kanden færdig, før teen begynder at køle af.I stedet for at genopvarme dine tekopper én efter én, hvorfor så ikke lade en tekandevarmer holde din te lækker og varm til sidste dråbe?Den traditionelle tekandevarmer er grundlæggende en tekandeholder med et fyrfadslys indeni for at give varme.Elektriske te-kedelvarmere er nu også et populært valg.Her er nogle af de bedste tekandevarmere, du kan købe.
Selvom dette er en drikkevarevarmer til generelle formål, ikke designet til tekander, er det et forsøg værd.Med tre temperaturindstillinger kan du styre temperaturen på teen.Når du fjerner gryden eller fire timer senere, slukker Yeosen drikkevarevarmeren automatisk.
Denne enkle og rimelige tekandevarmer er lavet af børstet rustfrit stål og har et unikt udseende, der minder om dyreprint.Placer dit fyrfadslys i midten, og det vil holde din tekande varm og varm.
Hvis du endnu ikke har en tekande, er dette enkle og elegante jakkesæt et kig værd.Den hvide porcelænstekande er udstyret med en infuser og kan rumme op til 48 ounce te.Den passer perfekt til den medfølgende fyrfadsvarmer.
Når du giver en masse te, vil en samovar som denne være praktisk.Kog vandet og hold det rygende varmt i samovaren, og brygg derefter te i den medfølgende gryde efter behov.Dette er en station for varme drikke.Vælg sort eller hvid.
The Sun's Tea solid krystalglas tekandevarmer er en cirkulær form sammensat af fem hjerteformede søjler, som kan understøtte tekande op til 4,5 tommer i diameter.Sæt et fyrfadslys i midten, og din te holder sig varm.
Denne attraktive tekandevarmer i støbejern kan bruges til næsten ethvert formål.Sæt et fyrfadslys indeni, det kan opvarme din tekande eller enhver mad eller drikke.Du kan også bruge det som et stativ til at beskytte dit bord eller bord uden et fyrfadslys.
Denne lille skive er mere velegnet til en kop end en gryde, men den kan også varme en lille gryde.Der er ingen tænd/sluk-knap;når du sætter en genstand på varmeren, tænder tyngdekraftssensoren automatisk.Vælg mellem en række farver, der passer til enhver dekoration.
Dette klassiske og udsøgte porcelænssæt har alt hvad du behøver for at give elegant te til op til 4 personer.Tesættet indeholder en 24-ounce tekande, brygger, fire 7-ounce tekopper, fire underkopper, fire skeer og en tekandevarmer.
Denne enkle og søde tekandevarmer kan holde enhver tekande op til 12 cm (4,72 tommer) i diameter.Sæt fyrfadslyset i og sæt grillen på, din tekande kan holde sig varm i flere timer.Den holdbare, rustfri varmeovn i rustfrit stål kan rengøres i opvaskemaskine.
Dette smukke sæt er udstyret med en tekande og infuser af glas, fire dobbelte glas tekopper, en tekandevarmer og 12 typer blomstrende teer.Sæt en blomsterte i tekanden, hæld varmt vand på, og se blomsterne blomstre!
Denne universelle tekandevarmer er lavet af varmebestandigt, holdbart, håndlavet borosilikatglas og rustfrit stål.Tænd fyrfadslampen og placer den indeni, og placer metalgrillen på den.Din te vil holde sig varm i flere timer.
Det er klart, at dette slet ikke er en tekandevarmer.Dette er en kedel.Sæt dit vand i, indstil din temperatur, du vil have varmt vand på mindre end et minut, og det vil holde den temperatur, du vælger.Svanehalsetuden tillader præcis dumpning.
Hvis din tekande passer, vil jeg vælge Yeosen drikkevarevarmer.Selvom den ikke er specielt lavet til tekander, kan den opvarme enhver drik, der er egnet til at blive placeret på en glasoverflade, der er nem at rengøre.Når du sætter noget på den, tænder tyngdekraftssensoren den automatisk og slukker den, når du tager drinken ud.Indstil den til at holde din te ved 131, 149 eller 167 grader.Yeosen Beverage Warmer husker dine yndlingsindstillinger, så hver gang du drikker te, vil den være helt rigtig.
Hvis du har brug for en komplet teservice, vil jeg anbefale det smukke Teabloom Celebration Complete Tea Set.Glastekanden giver dig mulighed for at se den blomstrende te, der følger med sættet.Hvis du kan lide at brygge almindelig te, kan du bruge den medfølgende brygger eller blot bruge teposer.Der er ikke noget mere passende end at drikke vand fra et dobbeltglas.Dette er en elegant oplevelse, at se din te synes at svæve i luften, kombineret med den dobbelte væg kan holde temperaturen længere.Brug det medfølgende varmelegeme til at holde tekanden varm;sæt bare et fyrfadslys indeni, og din te forbliver varm, mens du nyder levende lys.
Brug en UPS-batteribackupenhed til at beskytte din computer og de filer, den indeholder.Her er nogle ting, der er værd at overveje.
Philips Hue kan levere et af de bedste smarte belysningssystemer på markedet, men dets lys har nogle værdifulde konkurrenter.Følgende er de bedste alternativer til Philips Hue-strimler!


Indlægstid: Jun-03-2021